Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nadużywanie władzy na ExtremeMT2s2

Grim z Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Gram na serwerze ExtremeMT2s2 (gram/grałem) gdzie dostałem perm na swoje wszystkie konta (13 postaci 250 i kikanaście mniejszych).

Bana dostałem, a nie popełniłem żadnego z wykroczeń w regulaminie.. Inna sprawa, że GM/exGM Niuniusia zablokował mi wszystkie konta

dlatego, że posiada ban panel, a ja mu kiedyś poderwałem "dziewczynę" (tą na serwerze) ;O ... Po otrzymaniu tych blokad zrobiłem sobie nową

postać, też 250 z eq i jeszcze w ten sam dzień dostałem na nią perma ;/ Na forum xenoxa nie mogę się zarejestrować ponieważ nie otrzymuje

kodu aktywacyjnego na adres e-mail, dlatego też piszę tutaj o tym jednocześnie szukając pomocy w tej sprawie.

Dziękuje każdemu kto choć spojrzy na ten temat jak i spróbuje mi pomóc

pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem jak można Tobie pomóc? Napisz do supportu jeśli jest lub na forum (e-mail > zakładka "SPAM").

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Z przykroscia podczepiam sie do tematu gdyż tydzień temu otrzymałam bana za Udeżenie gma ? ;] dobijając 250lvl idąc do jineo ;d usiłując testnac nowe eq użyłam skila na stojącego tam gracza który zareagował dedając mnie przy tym pisząc `leż szmato` jak to każdy gracz nie bede sie dawać ;] odpiwałam `Stul pysk pajacu` dzisiaj o 02:11 spytałam sie gm za co zostałam zbanowana w panelu `Navi` zostało to zapisane jako ban za udezenie gm`a Bartusia czy to jest rozsądne czy dziecinne? ;]

....

Uczeń
Opublikowano

Jak by mógł ktoś podać nicki GM-ów Ponieważ wczoraj a dokładnie 27.12.2012 dostałem bana sam nie wiem za co a nigdzie niema nicków GM żeby się z nimi skontaktować

Opublikowano

z tego tematu widać jacy jednostronni są gm'y szczerze współczuję ci prosty wniosek nie graj na xenoxie znajdz sobie inny serwer

Uczeń
Opublikowano

Jak ja nawet Ga nie widziałem a jak tak ich dobrze znasz to napisz zeby mnie odbanowali bo jakiś dzieciak banuje konta bo mu sie nudzi

Opublikowano

Co to ma do pomocy na serwerach prywatnych ? Jej serwer może robić co chce i banować kogo chce. Za frajer raczej Ciebie nie zbanowała.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich

Gram na serwerze ExtremeMT2s2 (gram/grałem) gdzie dostałem perm na swoje wszystkie konta (13 postaci 250 i kikanaście mniejszych).

Bana dostałem, a nie popełniłem żadnego z wykroczeń w regulaminie.. Inna sprawa, że GM/exGM Niuniusia zablokował mi wszystkie konta

dlatego, że posiada ban panel, a ja mu kiedyś poderwałem "dziewczynę" (tą na serwerze) ;O ... Po otrzymaniu tych blokad zrobiłem sobie nową

postać, też 250 z eq i jeszcze w ten sam dzień dostałem na nią perma ;/ Na forum xenoxa nie mogę się zarejestrować ponieważ nie otrzymuje

kodu aktywacyjnego na adres e-mail, dlatego też piszę tutaj o tym jednocześnie szukając pomocy w tej sprawie.

Dziękuje każdemu kto choć spojrzy na ten temat jak i spróbuje mi pomóc

pozdrawiam

Siema znam ciebie widziałem o 2 w nocy chyba jak sie z kims kłuciłeś i to chyba była ona Shiva czy jakoś tak ale powinieeś pisac na forum probuj się zalogowac zrób może nowego e-mail :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...